Μπανάνες

Οι μπανάνες είναι εξαιρετική πηγή πολλών βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών και ίσως το δημοφιλέστερο φρούτο παγκοσμίως. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες εμπορίας μπανανών, όπως Chiquita, Dole και Bonita για να σας προσφέρει μπανάνες εξαιρετικής ποιότητας καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι ποικιλίες μπανανών που εμπορευόμαστε είναι: Cavendish, Bananitos

Cavendish

Οι Cavendish είναι το πιο κοινό είδος μπανάνας, το μήκος τους ποικίλει από 15 έως και 25 εκ. Η φλούδα τους είναι πράσινη και κιτρινίζει όσο οι μπανάνες ωριμάζουν. Οι μπανάνες Cavendish είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο λόγο του μεγάλου αριθμού χωρών που τις παράγουν.

Bananitos

Bananitos ή aplle-banana λέγονται μία ποικιλία μπανάνας πιο κοντή και παχιά από την κλασική μπανάνα (Cavendish). Η γεύση τους είναι πιο γλυκιά και θυμίζει λίγο τη γεύση μήλου. Οι Bananitos χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για τη θεραπεία διάφορων ασθενειών.

** Χρήσιμη Πληροφορία: Όσο οι μπανάνες ωριμάζουν το άμυλο τους μετατρέπεται σε ζάχαρη. Εκεί οφείλεται και η γλυκιά τους γεύση! Για να ωριμάσουν οι μπανάνες σας πιο γρήγορα τοποθετήστε τις σε μια χάρτινη σακούλα με ένα μήλο ή μια ντομάτα για μία νύχτα. Για να καθυστερήσετε τη διαδικασία ωρίμανσης τους βάλτε της στο ψυγείο!

Δείτε τη Θρεπτική αξία των μπανανών >
Δείτε υγιεινές συνταγές με μπανάνες > 
 


Η πολυεθνική εταιρεία Dole είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας.
Περισσότερα...

 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Chiquita είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα...

 
15/06/2017  
Περισσότερα...
22/01/2014  Υπο καθεστώς απόκτησης νέας πιστοποήσης ποιότητας και ασφάλειας για τη ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται υπό καθεστώς αξιολόγησης για την απόκτηση της πιστοποίησης 14001:2004 που θέτει αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας
Περισσότερα...