16/12/2013  Η ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. επίσημος χορηγό του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 10 χλμ 2013 στη Γλυφάδα.
 
Όπως πάντα η εταιρεία μας στέκεται πίσω από τοπικές και μη αθλητικές διοργανώσεις πολιτών και στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάδειξης του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και ενός πιο υγιεινού προτύπου ζωής. Έτσι φέτος στήριξε με την χορηγία της τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10 χλμ 2013, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πάνω από 2000 δρομείς από κάθε περιοχή της Αττικής συμμετείχαν σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αγώνα.
 
Μεγάλοι νικητές από τους άνδρες ήταν 1ος ο Δημοσθένης Μαγγίνας, 2ος ο Γιώργος Καραβίδας και 3ος ο Κώστας Ρήγας. Από τις Γυναίκες 1η η ΄Ελενα Λεβεντάκη, 2η η Ανδριανή Δόμπρου και 3η η Φιλίππα Πουλίδου στους οποίους απονεμήθηκε κύπελλο, συμβολικά χρηματικά έπαθλα και αθλητικές τσάντες. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ κληρώθηκαν πολλά δώρα των χορηγών.
 


Η πολυεθνική εταιρεία Dole είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας.
Περισσότερα...

 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Chiquita είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα...

Συνταγές
 
Αχλαδόπιτα
 
Περισσότερα...
 
 
Μπάρα ενέργειας με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Μαρμελάδα λεμόνι
 
Περισσότερα...
 
 
Ψητά μήλα
 
Περισσότερα...
 
 
Cheesecake Μήλου
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια χαμηλών λιπαρών με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Μπανάνα Crème Brule
 
Περισσότερα...
 
 
Ψωμί Μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Αξία
 
Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία των φρούτων τα καθιστά πολύ σημαντικά για την υγεία του ανθρώπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται στη δεύτερη βάση της διατροφικής πυραμίδας που σημαίνει οτι ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 5 μερίδες φρούτων καθημερινά. Δείτε τους πίνακες διατροφικής αξίας των προϊόντων μας.
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Πυραμίδα
 
 
Περισσότερα...
 
Τελευταία Νέα
 
15/06/2017  
Περισσότερα...
22/01/2014  Υπο καθεστώς απόκτησης νέας πιστοποήσης ποιότητας και ασφάλειας για τη ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται υπό καθεστώς αξιολόγησης για την απόκτηση της πιστοποίησης 14001:2004 που θέτει αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας
Περισσότερα...