25/05/2011  Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. στηρίζει τις προωθητικές ενέργειες της CHIQUITA
 

Η εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά στις προωθητικές ενέργειες της διεθνούς φήμης εταιρείας Chiquita στηρίζοντας την με την προμήθεια άριστης ποιότητας μπανανών και φρούτων. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσεται αναλυτικότερα τις δραστηριότητες της ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. 
25/5/2011 Συμμετοχή της ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. στην προωθητική ενέργεια της Chiquita Hellas Α.Ε στο Golden Hall


Η εταιρεία μας συμμετείχε στην προωθητική ενέργεια της εταιρείας Chiquita Hellas Α.Ε που πραγματοποιήθηκε στις 25/5/2011 στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας της Chiquita Hellas στο Golden Hall προμηθέυοντας με υψηλής ποιότητας μπανάνες. 
 30/5/2011 Συμμετοχή της ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. στην προωθητική ενέργεια της Chiquita Hellas Α.Ε στο Mini Volley Festival


Με χορηγό την εταιρία Chiquita Hellas πραγματοποιείθηκε την Κυριακή 30/5/2011 στην αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ, το φεστιβάλ «Παίζω Βόλεϊ», το οποίο αποτελεί ένα μέρος του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» που εφαρμόζεται στη χώρα και αφορά εκπαίδευση στα σχολεία, σεμινάρια σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής, διανομή αθλητικού υλικού και μεγάλες διοργανώσεις. Η εταιρεία μας ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. για ακόμα μια φορά δήλωσε δυναμικά το παρών και στήριξε ενεργά την προσπάθεια της Chiquita Hellas προμηθέυοντας φρέσκα φρούτα άριστης ποιότητας στο φεστιβάλ, το οποίο χρήστικε με απόλυτη επιτυχία καθώς είχε μεγάλη προσέλευση, με το πλήθος κόσμου στις εγκαταστάσεις να ξεπερνάει τις 3.500!

20/6/2011 & 27/6/2011 Συμμετοχή της ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. στην προωθητική ενέργεια της Chiquita Hellas Α.Ε στο St Lawrence College.


Στήριξη θα προσφέρει για ακόμα μία φορά η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. στην προωθητική ενέργεια της εταιρείας Chiquita Hellas Α.Ε. που θα λάβει χώρα στις 20/6 και 27/6 του 2011 με την προμήθεια φρέσκων φρούτων στο St Lawrence College στο Κορωπί.


 


Η πολυεθνική εταιρεία Dole είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας.
Περισσότερα...

 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Chiquita είναι μία απο τους συνεργάτες μας. Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα...

Συνταγές
 
Αχλαδόπιτα
 
Περισσότερα...
 
 
Ψητά μήλα
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια χαμηλών λιπαρών με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Μαρμελάδα λεμόνι
 
Περισσότερα...
 
 
Cheesecake Μήλου
 
Περισσότερα...
 
 
Μπανάνα Crème Brule
 
Περισσότερα...
 
 
Ψωμί Μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Μπάρα ενέργειας με μπανάνα και βρώμη
 
Περισσότερα...
 
 
Κουλουράκια μπανάνας
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Αξία
 
Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία των φρούτων τα καθιστά πολύ σημαντικά για την υγεία του ανθρώπου. Τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται στη δεύτερη βάση της διατροφικής πυραμίδας που σημαίνει οτι ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 5 μερίδες φρούτων καθημερινά. Δείτε τους πίνακες διατροφικής αξίας των προϊόντων μας.
 
Περισσότερα...
 
 
Διατροφική Πυραμίδα
 
 
Περισσότερα...
 
Τελευταία Νέα
 
15/06/2017  
Περισσότερα...
22/01/2014  Υπο καθεστώς απόκτησης νέας πιστοποήσης ποιότητας και ασφάλειας για τη ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία ΒΕΡΥΚΙΟΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται υπό καθεστώς αξιολόγησης για την απόκτηση της πιστοποίησης 14001:2004 που θέτει αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας
Περισσότερα...